Wij zijn op zoek naar een reachtruckchauffeur die nauwkeurig en zelfstandig te werk gaat. 


Functie

Wij zijn op zoek naar een reachtruckchauffeur die nauwkeurig en zelfstandig te werk gaat.Jij vindt het niet erg om in de avonden en in het weekend te werken. In de functie van reachtruckchauffeur zal je vier dagen in de week werkzaam zijn van 14:30 uur tot 00:00 uur.Jij ontvangt hiervoor een passende onregelmatigheidstoeslag bovenop jouw salaris.


In de functie van reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor:

Het verplaatsen en sorteren van de inkomende en uitgaande goederen binnen ons magazijn;Het administratief verwerken en registreren van de palletverplaatsingen;Het op tijd aanvullen van de orderpick locaties, zodat jouw collega’s de producten weer kunnen orderpicken;Het ordenen van het magazijn waarbij jij er voor zorgt dat alles netjes en op de juiste plaats staat.

Functie eisen

  • Minimaal mbo 2 werk- en denkniveau;
  • Jij beschikt over een geldig heftruck- en reachtruckcertificaat;
  • Minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschikbaarheid voor langere tijd en een flexibele inzetbaarheid.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer wanneer je verder dan 10 km moet reizen;Onregelmatigheidstoeslagen zoals een avondtoeslag vanaf 18:00 uur van 25% en een toeslag van 50% op zaterdag;Een vaste aanstelling bij goed functioneren;Een vaste contactpersoon bij SCE-People die altijd voor je klaar staat

Publicatiedatum

21 Oct 2020

Sluitdatum

21 Dec 2020

Vacature ID:299

terug naar overzicht soliciteer direct