Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en ben je op zoek naar een baan met afwisseling waar je aan jouw toekomst kunt bouwen?

Met de elektrische pompwagen verwerk je orders van onze (internationale) klanten en controleer je deze orders op juistheid.


Deze werkzaamheden wissel je af met andere taken, zoals zorgdragen voor een goede bevoorrading van het magazijn door middel van de reachtruck.Verder kun je ingezet worden op de expeditie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het laden van de vrachtwagens. Wanneer je wordt ingezet op onze inbound afdeling, zorg je voor het lossen van de binnenkomende vrachten.Kom dan in ons groeiende magazijn werken als allround magazijnmedewerker!


Functie

Als allround medewerker ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar.Je kunt er voor kiezen om in dag- of avonddienst te werken. Bij dagdiensten werk je van 6.00 tot 15.00 uur of van 8.00 tot 17.00 uur en is zaterdag een standaard werkdag, waarbij je een toeslag van 150% ontvangt!De maandag of de donderdag is dan een vrije dag.Wanneer je er voor kiest om in de avonddienst te werken, dan werk je op maandag (tot 22.00 uur), dinsdag (tot 22.00 uur), donderdag (tot 22.00 uur) en vrijdag (tot 00.00 uur) van 14.00 uur tot sluitingstijd.De uren die je na 18.00 uur maakt, worden voor 125% uitbetaald!Er is ook een combinatie van de dag- en avonddienst mogelijk.

Functie eisen

  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Wonende in regio Zwolle
  • Ervaring met diverse magazijnwerkzaamheden en het rijden met een elektrische pompwagen;
  • Een reachtruckcertificaat is een pré;
  • Beschikbaarheid voor langere tijd en voor minimaal 32 uur per week;

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden;Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer wanneer je meer dan 10 km moet reizen;Toeslagen voor het werken in de avond (125%) en op zaterdag (150%);Een vaste aanstelling bij goed functioneren;Onderdeel te kunnen worden van een enthousiast team;Een vaste contactpersoon bij SCE-People die altijd voor je klaar staat.

Publicatiedatum

21 Oct 2020

Sluitdatum

21 Dec 2020

Vacature ID:300

terug naar overzicht soliciteer direct