Door uitbreiding van ons magazijn zijn wij op zoek naar een Assistent Voorraadbeheer.

Heb jij ervaring in de logistiek?

Dan zijn we op zoek naar jou!


Functie

Ons magazijn groeit snel en zo onze voorraad ook.

Wij zoeken daarom een Assistent Voorraadbeheer voor het beheer van onze goederen die zowel op interne als externe locaties opgeslagen staan.

In deze rol ben jij medeverantwoordelijk voor het up-to-date brengen en houden van onze voorraadposities.

Je begrijpt als geen ander hoe belangrijk het voorraadproces binnen onze organisatie is en schakelt hierover met verschillende afdelingen.

Je bent daarom ook medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van tellingen. Deze tellingen zal je ook op hoogte in ons magazijn moeten uitvoeren!

Je signaleert problemen tijdig en lost deze samen met collega’s op. Je bent administratief nauwkeurig maar ook communicatief sterk.

Een zeer afwisselende functie waarbij je wisselt tussen taken in het magazijn en werkzaamheden op kantoor.

In de functie van Assistent Voorraadbeheer ben je integraal verantwoordelijk voor voorraad op interne en externe locaties.

Hierbij zorg je voor:

Tijdige beschikbaarheid van de benodigde voorraad;Juistheid van de hoeveelheden op ieder moment;Een goed werkend FEFO-systeem;Interne communicatie en rapportage m.b.t. de voorraadposities;Het analyseren en oplossen van de voorraadverschillen;Het begeleiden van periodieke tellingen;Het aandragen van verbetervoorstellen ten behoeve van het voorraadproces;Het uitvoeren van bijkomende administratieve werkzaamheden.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding in de richting van logistiek;
  • Wonende regio Zwolle
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende computervaardigheden, waaronder goede Excel skills;
  • Kennis van SAP is een pré;
  • Analytisch vermogen en kostenbewustzijn.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer wanneer je verder dan 10 km moet reizen;Een vaste aanstelling bij goed functioneren;Onderdeel te kunnen worden van een enthousiast team waar openheid en samenwerking voorop staat;Een vaste contactpersoon bij SCE-People die altijd voor je klaar staat.

Publicatiedatum

22 Oct 2020

Sluitdatum

22 Dec 2020

Vacature ID:304

terug naar overzicht soliciteer direct