Werk jij graag met je handen? Houd je van werken in de buitenlucht? Vind je het niet erg om in de zon of regen te werken? Heb je ervaring met houtwerken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de provincie Groningen zoeken wij een ervaren timmerman.


Je komt in een leuk team te werken van circa 30 mensen, die allen zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Het is een gezellig team en velen werken er al jaren. Het bedrijf heeft al 20 jaar ervaring en stelt hoge eisen aan het personeel en de resultaten om zo de klanten het allerbeste te bieden. Je hebt geen vaste werklocatie en komt op die manier op veel plekken.


Functie

Als timmerman bij dit bedrijf is het de bedoeling dat je uiteenlopende werkzaamheden als timmerman gaat uitvoeren. De ene keer maak je een mooi terras voor een klant en de andere keer is het een schuur of overkapping. Je bent steeds ergens anders aan het werk, de ene keer voor particulieren en een andere keer voor bedrijven of de overheid.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en weet van hard werken. Je hebt ervaring als timmerman en wil graag kwaliteit leveren. Je kan goed alleen en in teamverband werken en gaat door tot het werk af is. Je bent creatief, zet je goed in voor het bedrijf en vind het niet erg om langer door te werken om de klus af te maken. Je hebt een geldig VCA certificaat of wil deze op korte termijn halen. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Leuk en gezellig team van circa 30 collega’s.

Kans om nieuwe dingen te leren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Werken bij particulieren, bedrijven en de overheid.

Vele verschillende mooie en bijzondere projecten.

Je krijgt toegang tot uitstekend en vernieuwd gereedschap en vervoer.

Werken bij een mooi en gezond bedrijf met al 20 jaar ervaring.

Je krijgt een salaris conform het CAO van de opdrachtgever.

Je kan kiezen uit wekelijkse of 4 wekelijkse loonuitbetaling.

Publicatiedatum

05 Aug 2022

Sluitdatum

24 Oct 2022

Vacature ID:404

terug naar overzicht soliciteer direct