Werk jij graag met je handen? Houd je van werken in de buitenlucht? Vind je het niet erg om in de zon of regen te werken? Heb je ervaring als hovenier? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de provincie Groningen zoeken wij een ervaren hovenier.

Waar kom je te werken?


Je komt in een leuk team te werken van circa 30 mensen, die allen zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Het is een gezellig team en velen werken er al jaren. Het bedrijf heeft al 20 jaar ervaring en stelt hoge eisen aan het personeel en de resultaten om zo de klanten het allerbeste te bieden. Je hebt geen vaste werklocatie en komt op die manier op veel plekken.


Functie

Als hovenier bij dit bedrijf ga je verschillende werkzaamheden doen als hovenier. De ene keer leg je een tuin of perkje aan en de andere keer help je bij de onderhoud van een tuin. Je kan de verschillende werkzaamheden van een hovenier uitvoeren, denk aan o.a. graszoden leggen of bestraten. Je werkt de ene keer voor particulieren bij hun in de tuin en de andere ben je voor bedrijven of de overheid bezig, op deze manier ben je telkens ergens anders aan het werk en is geen dag hetzelfde.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en weet van hard werken. Je hebt ervaring als hovenier en wil graag kwaliteit leveren. Je kan goed alleen en in teamverband werken en gaat door tot het werk af is. Je bent creatief, zet je goed in voor het bedrijf en vind het niet erg om langer door te werken om de klus af te maken. Je hebt een geldig VCA certificaat of wil deze op korte termijn halen. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Je komt te werken in een leuk team van circa 30 collega’s.

Je hebt de kans om nieuwe dingen te leren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Je komt te werken bij particulieren, bedrijven en de overheid. Wat kans biedt op bijzondere projecten.

Je krijgt toegang tot uitstekend en vernieuwd gereedschap en vervoer.

Het is een mooi en gezond bedrijf met al 20 jaar ervaring.

Wij bieden je een salaris conform het CAO van de opdrachtgever.

Wekelijkse loonuitbetalingen.

Publicatiedatum

05 Aug 2022

Sluitdatum

24 Oct 2022

Vacature ID:408

terug naar overzicht soliciteer direct