Werk jij graag met je handen? Houd je van werken in de buitenlucht? Vind je het niet erg om in de zon of regen te werken? Heb je ervaring in machinaal bestraten? Voor een opdrachtgever in de regio Hoogeveen zijn wij opzoek naar personeel.Waar kom je te werken?


Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf die door het hele land verschillende projecten uitvoert. Je komt in een gezellig team en het bedrijf blijft zich continu ontwikkelen. Doordat je door het hele land kan komen te werken houd je afwisseling.
Functie

Als medewerker machinaal bestraten ga je helpen met verschillende werkzaamheden die hierbij horen. Zoals het waterpas en glad maken van de grond waar de bestrating komt. Ook ga je helpen met de bestrating leggen, dit kan met de hand gedaan worden maar kan (met ervaring) betekenen dat je met de machines moet werken om de tegels te brengen of te leggen.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die hard wil werken en het niet erg vindt om buiten te werken in verschillende weersomstandigheden. Je kan prima zwaar werk verrichten en langere tijd op de knieën zitten is ook geen probleem voor jou. Je bent betrouwbaar en zet je volledig in voor het bedrijf. Je vind het niet erg om soms in de kost te moeten voor projecten en eventueel overwerken is ook geen probleem voor je. Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of wil deze op kort termijn halen tevens ben je in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Je komt te werken in een leuk team.

Je komt te werken op verschillende locaties door heel Nederland.

Je krijgt een salaris conform het CAO van de opdrachtgever.

Je kan kiezen uit wekelijkse of 4 wekelijkse loonuitbetaling.


Publicatiedatum

05 Aug 2022

Sluitdatum

24 Oct 2022

Vacature ID:409

terug naar overzicht soliciteer direct